Clear FX – I en klasse for sig

ClearFX er en keramisk forsegling udviklet af RestorFX, med henblik på at skabe en komplet løsning inden for vedligeholdelse af autobranchen. Med sin fantastiske beskyttelse, er ClearFX det optimale valg, når man ønsker at beskytte sin investering – både fra ny, men også efter en RestorFX lakrestaurering.
ClearFX er udviklet til at alle køretøjets overflader, så man er sikret optimal beskyttelse af hele sin investering. Produktet er samtidig testet og godkendt af The Boeing Company.
LÆS MERE

Ekstrem hårdhed og vedholdenhed

ClearFX er baseret på en tværbundet nanokonstruktion med krystalliserede beskyttelsespartikler, der aktivt bygger en forstærkende barriere, der beskytter din billak. Med en hårdhed på 10H garanterer ClearFX en højere ridsemodstand og reduceret risiko for kvæstelser.

Intens vandafvisende

Polymerkæder med høj densitet frastøder naturligt vand og krystalliserer det til perfekte geometriske mønstre. Denne struktur gør bilens overflade uigennemtrængelig for partikler med mindre raffinerede egenskaber, såsom snavs af forskellige typer.

Blændende dybde af glans

ClearFX giver din bil langvarig glans og dybde. Showroom-glans får en helt ny betydning efter en ClearFX-behandling. Den visuelle effekt forsvinder ikke efter et par vaske, men varer år efter år.

Fremragende lakbeskyttelse

ClearFX-systemet skaber en unik beskyttelse, der inkluderer beskyttelse mod UV-stråling og miljøpåvirkning. Bilens tilstand opretholdes ved, at lakken styrkes, og dens overflade bliver hårdere, mere holdbar og altid klar til at imødekomme det hårde skandinaviske klima.

01

ClearFX Exterior

Clearfx Exterior er den ultimative løsning til beskyttelse af bilens lakering. Det har en ultra-intensiv beskyttelse udviklet til alle bilens lakoverflader. Med næste generations teknologi skaber ClearFX en super hydrofobisk overfladestruktur med utrolig dybde og skarphed i lakken. Udviklet af topklasse overfladeteknologi giver ClearFX en mulighed for at øge værdien af ​​dit køretøj gennem øget ridsemodstand, bedre overfladestyrke og holdbarhed i finish på bilens overflade.

02

ClearFX Interior

Clearfx Interior skaber en belægning i høj kvalitet, der arbejder og tilpasser sig polstring af bilen.

Dette unikke produkt er designet til at forlænge interiørets levetid uden at fjerne essentielle olier eller farver i tekstiler og læder. Det tilpasser sig til overfladens nuværende tilstand. Clearfx Interior giver UV-beskyttelse, fugtbestandighed og aktive hydrofobe egenskaber til polstring efter behandling.

03

ClearFX Wheels

ClearFX Wheels er en raffineret løsning udviklet til at beskytte alle typer fælge.

ClearFX Wheels er fremragende til at beskytte fælge mod udfordrende miljøer som bremsestøv, tjære, ekstrem varme, vand, snavs og lignende. Behandles fælgende med ClearFX Wheels, får du en klart forbedret levetid, og fælgene forbliver æstetisk flottere i længere tid.

04

ClearFX Glass

ClearFX Glass er en højteknologisk beskyttelse af bilens ruder.

ClearFX Glass skaber en ekstra hårdhed og beskyttelse, ved at fylde små ridser og ujævnheder i bilens ruder ud, så man får en glat overflade. På den måde afvises snavs, vand og små stenslag langt mere effektivt.
Samtidig øges bilens vinduesviskeres levetid, da de vil glide meget lettere hen over rudens overflade.

05

ClearFX Trim

ClearFX Trim er et nyt, innovativt og højteknologisk produkt, som skaber høj glans og øger beskyttelsen af bilens plastdele.

ClearFX Trim sørger for, at snavs, støv og små sten fra vejen ikke sætter sig fast, men giver en afvisende effekt. Derved opretholdes kvaliteten og udseendet af en fabriksny bil.

Ekstrem hårdhed

Bygger på en tværbundet nanokonstruktion med krystalliserede beskyttende partikler, der aktivt bygger en forstærkende barriere. Dette med en hårdhed på hele 9H.

Ekstra intensiv beskyttelse

En enestående beskyttelse med ekstrem affinitet, der giver svært tilgængelige resultater.

Superhydrofobisk

Baseret på innovativ teknologi som f.eks skaber en superhydrofobisk struktur med en dybde og skarphed i lakken.

Forøget ridsemodstand

Leverer øget modstand med højere overfladestyrke og en robusthed i finish.

Smart coating

En smart coating, der trækker vejret og tilpasser sig bilens polstring.

Kompatibel teknologi

Fjerner ikke bilens originale olier eller farvestoffer i tekstil- og læderbeklædning.

Enestående beskyttelse

Tilbyder UV-beskyttelse, fugtbestandighed og aktive hydrofobe egenskaber til bilens beklædning.

Forlænger levetiden

Din bils interiør forbliver frisk og stærk i lang tid.

Enestående beskyttelse

Tilbyder beskyttelse mod f.eks. bremsestøv, tjære, varme, vand, snavs.

Forøget ridsemodstand

Øget beskyttelse betyder, at dine fælge bevarer deres fabriksnye udtryk i en længere periode.

Meget alsidig

Kan i princippet bruges på alle fælge uanset mærke og model.

Forlænger levetiden

Dine fælge forbliver friske i lang tid.