RestorFX ændrer industrien ved at restaurere et køretøjs lak til den glans, den havde lige fra fabrikken, uden store udgifter til et pladeværksted eller lange ventetider.

Af de tusindvis af produkter, der er på markedet, er der ikke noget, der kan sammenlignes med RestorFX. Det revolutionerer den måde bilindustrien og vedligeholdelsesbranchen restaurerer lak. Som del af kvalitetssikringen overvåges visse køretøjer i over otte år for at sikre, at de ikke skaller af eller delamineres. RestorFX er virkelig permanent. Og med løbende testning og evaluering forbliver RestorFX det mest avancerede produkt på markedet.

Fuldstændigt restaurerende og permanent*

Resultaterne overgår traditionel istandsættelse

Et billigt alternativ til omlakering

100% tilfredshedsgaranti

Sikkert for miljøet.

Vandbesparende

Forvandler branchen for
bilvedligeholdelse

De fleste køretøjer bliver dagligt udsat for mange kilometer, hvilket betyder slitage, stenslag, ridser og skrammer. Samtidig er et køretøj for manges vedkommende en dyr investering, som gerne skal holde i mange år og fremstå bedst muligt. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med alt inden for vedligeholdelse og beskyttelse af din investering.
Der er nemlig vores fornemmeste opgave at sikre, at jeres investeringer skinner på de danske veje!

RestorFX har mange års erfaring inden for vedligeholdelse af autobranchen. Derfor kan du trygt søge hjælp hos os, hvis du ønsker at beskytte, restaurerer eller pleje dit køretøj.
Vi står også altid klar til at give gode råd om, hvordan du selv kan vedligeholde din investering bedst muligt.

Traditionel vedligeholdelse er …

Midlertidig. Tid, vejr og vask kan afsløre ridser og blegning, der er blevet dækket af pudsemidler og voks.

Tidskrævende. Man kan bruge mange timer bare på at polere den dyrebare klarlak af og skabe unødvendigt støv, der skal fejes sammen.

Risikabelt. Du risikerer at brænde igennem, når du forsøger at fjerne dybe skrammer.

Nedbrydende. Poleringsprocessen fjerner vigtige lag af klarlakken og kan faktisk forværre skader på overfladen, mens det reducerer dybden og glansen af den eksisterende klarlak.

RestorFX systemet er...

Permanent. Skrammer, ridser og misfarvninger fjernes fuldstændig og yderligere skader forebygges af RestorFX, som ikke kan vaskes af.

Effektivt. RestorFX processen kan færdiggøres på nogle timer ved hjælp af et minimum af ressourcer og uden den store rengøring bagefter.

PålideligtNår man fylder og reparerer dybe skrammer, er der så godt som ingen risiko for gennembrænding.

Restaurerende. Køretøjet bibeholder sin originale integritet gennem processen med at behandle og reparere den eksisterende klarlak

*Resultatet af RestorFX kan variere, når det bruges på omlakerede og/eller beskadigede paneler. Selvom RestorFX kan påføres næsten hvilket som helst panel, der er omlakeret eller beskadiget, kan kvaliteten og integriteten af det pågældende panel påvirke resultatet af behandlingen med RestorFX.