Morgendagens innovation ændrer omlakering inden for bilindustrien i dag.

RestorFX var banebrydende med lanceringen af den mest avancerede lakrestaurerende og lakreparerende teknologi på markedet, der vil restaurere et køretøjs overflade, så den ligner en helt ny bil, direkte fra fabrikken. Denne helt nye polymimetiske overfladebehandlingsteknologi ligner og falder i med den oprindelige overfladebehandling, idet den kemisk forbinder sig med den og udfylder skader for fuldstændig restaurering. RestorFX, som er blevet testet over en 13-års periode i forskellige klimaer og i ekstreme vejrforhold, er resultatet af talrige ændringer af formlen, og vi er overbevist om, at der ikke findes noget lignende.

Vores RestorFX Automotive Refinishing System leveres sammen med vores flagskibsprodukt, RestorFX Renew til kemisk lakrestaurering, RestorFX Refinish avanceret lakreparation og RestorFX Retain beskyttende klarlak.

Renew

  • Fjerner 99% af alle skader på bilens overlak.
  • Beskytter mod fremtidige skader grundet dårligt vejr og normal slitage.
Læs mere

Refinish

  • Reparerer afskalning og ridser, der er gået gennem lakken.
  • Giver en jævn og ensartet overflade uden de klatter, der opstår ved brugen af mange andre reparationslakker.
Læs mere

Retain

  • Giver et ekstra lag beskyttelse mod vejret og mod skader som følge af slitage.
  • Bevarer den smukke glans og farve, der ser lige så godt ud, som da bilen ankom fra fabrikken.
Læs mere

FORDELE VED RESTORFX SYSTEMET

Leverer udstillingskvalitet

Leverer resultater på niveau med udstillingskvalitet. Genopretter en dyb, resonansrig glans som intet andet på markedet.

Udbedrer permanent forvitring og oxidation

Udbedrer permanent forvitring og oxidation. Genopliver mat, livløs lak forårsaget af normal slitage og forebygger yderligere UV-skader.

Reparerer permanent slitage og skrammer

Reparerer permanent slitage og skrammer. Fjerner slitage og skrammer og bibeholder lakkens integritet og bilens værdi.

Reparerer permanent ridser og sandslibning

Reparerer permanent ridser og sandslibning. Fjerner fuldstændigt ridser fra polering og overvask og reparerer alle skader på klarlakken.

”Jeg har en sort 2001 Jaguar XJ8, der havde ridser i lakken, og jeg havde prøvet mange forskellige ting for at slippe af med ridserne. En sort Jaguar med ridser ser bare ikke ’rigtig’ ud. Jeg ville have min bil til at se flot ud igen, men der var ikke noget af det, jeg prøvede, der virkede, før jeg endelig fik RestorFX til at overfladebehandle min bil. Der er gået 2 år, siden bilen først blev behandlet, og den ser stadigvæk flot ud—og nu vender den hoveder igen!”

- JD Aeichele, Kamloops, B.C.