RestorFX ændrer industrien ved at restaurere et køretøjs lak til den glans, den havde lige fra fabrikken, uden store udgifter til et pladeværksted eller lange ventetider.

Af de tusindvis af produkter, der er på markedet, er der ikke noget, der kan sammenlignes med RestorFX. Det revolutionerer den måde bilindustrien og vedligeholdelsesbranchen restaurerer lak. Som del af kvalitetssikringen overvåges visse køretøjer i over otte år for at sikre, at de ikke skaller af eller delamineres. RestorFX er virkelig permanent. Og med løbende testning og evaluering forbliver RestorFX det mest avancerede produkt på markedet.

Fuldstændigt restaurerende og permanent*

Resultaterne overgår traditionel istandsættelse

Et billigt alternativ til omlakering

100% tilfredshedsgaranti

Sikkert for miljøet.

Vandbesparende

Forvandler branchen for
bilvedligeholdelse

Med over 40 millioner brugte biler, der skifter hænder hvert år bare i USA, er der mange kilometers slitage, stenslag, ridser og skrammer, der skæmmer deres tidligere skinnende overlak. For manges vedkommende er der simpelthen ikke mulighed for omlakering. Det er dyrt, tidskrævende og bør kun gøres i tilfælde af ekstreme skader. Dette gør, at bilbranchen ikke har noget andet valg end at bruge midlertidige og mindre effektive løsninger, såsom slibning og polering for at restaurere lakken.

Det, der adskiller RestorFX fra disse andre metoder—herunder dem, der hævder at levere det samme resultat—er vores proprietære teknologi og særlige påførselsmetode, der gør det muligt at foretage restaureringen ved hjælp af RestorFX Systemet alene. Det, der som regel ville kræve flere dages forberedelse, forskellige produkter til forberedelsen, det perfekte værksted til sprøjtelakering, mange års erfaring og avanceret værktøj, kan nu gøres i løbet af nogle timer. Og med lave faste udgifter og mulighed for at komme i gang og blive trænet på blot nogle få dage, kan bilfirmaer af alle størrelser og prislejer levere bedre værdi og hjælpe kunderne med at spare penge.

Traditionel vedligeholdelse er …

Midlertidig. Tid, vejr og vask kan afsløre ridser og blegning, der er blevet dækket af pudsemidler og voks.

Tidskrævende. Man kan bruge mange timer bare på at polere den dyrebare klarlak af og skabe unødvendigt støv, der skal fejes sammen.

Risikabelt. Du risikerer at brænde igennem, når du forsøger at fjerne dybe skrammer.

Nedbrydende. Poleringsprocessen fjerner vigtige lag af klarlakken og kan faktisk forværre skader på overfladen, mens det reducerer dybden og glansen af den eksisterende klarlak.

RestorFX systemet er...

Permanent. Skrammer, ridser og misfarvninger fjernes fuldstændig og yderligere skader forebygges af RestorFX, som ikke kan vaskes af.

Effektivt. RestorFX processen kan færdiggøres på nogle timer ved hjælp af et minimum af ressourcer og uden den store rengøring bagefter.

PålideligtNår man fylder og reparerer dybe skrammer, er der så godt som ingen risiko for gennembrænding.

Restaurerende. Køretøjet bibeholder sin originale integritet gennem processen med at behandle og reparere den eksisterende klarlak

*Resultatet af RestorFX kan variere, når det bruges på omlakerede og/eller beskadigede paneler. Selvom RestorFX kan påføres næsten hvilket som helst panel, der er omlakeret eller beskadiget, kan kvaliteten og integriteten af det pågældende panel påvirke resultatet af behandlingen med RestorFX.

”Vi har brugt RestorFX på alle vores køretøjer, der har brug for nogen som helst form for restaurering af klarlakken. Vi har opgivet alle metoder, der involverer polering og voksbehandling af biler, fordi de aldrig gør det så godt som RestorFX kan. Efter at have brugt RestorFX i over 5 år, er jeg overbevist om, at RestorFX er det produkt og den proces, der har den højeste kvalitet på markedet i dag.”

- Dave Motola, Försäljningschef, Willowbrook Motors