RestorFX Refinish and Retain

RestorFX Renew alene vil give de resultater, kunder og forhandlere søger. Men når det bruges med RestorFX Refinish avanceret lakreparation og RestorFX Retain beskyttende overlak, bliver resultaterne og holdbarheden af RestorFX endnu større.

RestorFX Refinish Paint System

Vores RestorFX Refinish laksystem, som er beregnet til at virke direkte sammen med RestorFX Renew, udbedrer effektivt lakskader og afskalninger. Mens andre løsninger kan resultere i ”klatter” af lak på skader og afskallede steder på grund af den tyndtflydende konsistens, anvender RestorFX laksystemet en proces, der altid resulterer i jævn og plan udfyldning. Laksystemet udbedrer de fleste afskalninger og lakskader, i det det skaber en næsten perfekt lak, som så kan restaureres med RestorFX Renew. 

RestorFX Retain Finish Coat

RestorFX Retain er en af de mest avancerede lakbeskyttere på markedet i dag. RestorFX Retain er specielt designet til at virke sammen med RestorFX Renew som det sidste trin i bilrestaurationssystemet, og det får køretøjet til at se ud, som det gjorde, da RestorFX Renew først blev påført. Som med en ny lakering kan RestorFX Renew påvirkes af daglig slitage og skader fra vejrforhold og forkert vedligeholdelse. Når du påfører RestorFX Retain hver 3 måneder kan et køretøjs overlak beholde sin dybde og glans som ny i mange år fremover.