Vores formål

Hos RestorFX beskæftiger vi os med at levere de mest effektive, permanente og innovative teknologier og produkter på markedet—med det formål at være på forkant inden for vedligeholdelse og efterbehandling i bilindustrien. Vi gør dette ved at fokusere på intelligente, smarte værktøjer, der forbedrer industrien, driver innovation, og leverer fantastisk værdi og tilfredshed til kunderne.

Vores mission

Det er vores mission at bringe innovation and teknologi til bilindustrien, hvor vi vil inspirere virksomheder til at udvide sig ud over deres traditionelle grænser. Gennem vores forretningspraksisser og handlinger, minder vi dem, vi møder, om, at principper og bekendtskaber ikke må glemmes til fordel for bundlinjen. De er bundlinjen.

Vores værdier

Gode kundeforhold og innovative løsninger / produkter såvel som vores omfattende og internationalt gennemprøvede model gør os til den rigtige partner.
Vi forbedrer bilplejebranchen ved ikke kun at følge, men lede udviklingen. Dette er os, og vi er stolte af dette.

Vi sigter altid højere, stræber hårdere og vil altid give mere.

Beslutsomhed

Vi er fast besluttet på at give vores kunder det absolut bedste markedet har at tilbyde, og mere til. Vi er drevet af en passion for udvikling og en utrættelig indsats for konstant at være på jagt for at forbedre vores resultater på alle områder. Vi er drevet af udfordringer og engagement. Entusiasme kendetegner vores holdning til at nå vores mål.

Omtanke

Vi brænder for vores kolleger, partnere og kunder. . Vi lytter, handler og udvikler os sammen. Vi bygger relationer, der vare ved.

Fælles udvikling

Vi stoler på vores kollegaer.  Vi stoler på, at de altid gør deres bedste for at opnå de bedste resultater for vores kunder. Vi opfordrer hinanden til at tage initiativ, være proaktive og altid kigge efter nye, bedre og smartere løsninger. Vi udvikler os sammen, vi arbejder sammen, og vi vinder sammen.

Integritet

Integritet er kernen i RosterFX. Vi gør vores yderste for at holde mere, end vi lover. Vi er dedikeret til at opbygge og få tillid ved at demonstrere arbejdsstolthed og den indre styrke, vi besidder. Vi skal respektere og ære vores værdier i alle situationer. Vi må vise vores bedste side og stå for vores overbevisning, uanset hvor vanskeligt det måtte være. Vi beskytter vores integritet, vores produkter beskytter køretøjers integritet.